nynek Napisano 5 Listopada 2015 #349070 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Imię: Kamil Wiek: 23 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam: nynek Staż na forum: Rejestracja: 19 maj 2014 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Żodne. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Nie posiadam. Jestem nikim i nic nigdy nie osiągnę Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 11/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Nie wiem. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Nynek: Cześć EvO. EvO: Cześć. Nynek: Jak masz na imię? EvO: Michał. Nynek: Ile masz lat? EvO: Gorąca 19 :nynek: Nynek: Powiesz mi coś jeszcze o sobie? EvO: Nie. Nynek: No to cześć. EvO: No cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 5 Listopada 2015 #349074 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jestem na tak. Świetny artykuł ;D Brać go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Listopada 2015 #349075 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 aha to jakaś kpina, wiadomo, że jestem na nie ze względów esetyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 5 Listopada 2015 #349079 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jestem na nie, podzielam zdanie mojego przedmówcy, żart sobie robisz tym podaniem wywiad bardzo interesujący.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 5 Listopada 2015 #349091 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jak wiadomo, brakuje ludzi do ruszenia tego, jeżeli ktoś ma chęć i będzie to robił to dlaczego nie dać szansy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Listopada 2015 #349092 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Brakuje takich śmieszków jak Ty, jestem na tak rusz w końcu tą redakcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Listopada 2015 #349093 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Na nie, nie nadajesz się :facepalm: Podanie na odwal się więc nie zasługujesz nawet na szanse B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 5 Listopada 2015 #349110 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 A ja jestem na tak: Widać ,że się stara i ogółem dobry z niego chłop więc na pewno sobie poradzi i ruszy redakcję wielkim krokiem do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 5 Listopada 2015 #349154 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Kurde no... Nie mam innego wyboru:( musze dać tak.. Powód?! .. Wywiad perfekcyjnyy, trzeba nam takich ludzi. Iii brać go. Każdemu sie szansa należy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 5 Listopada 2015 #349157 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jestem na tak, bo to Nynek Da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Listopada 2015 #349178 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Również na tak, Da sobie radę , ma dobry kontakt z każdym , na pewnie ogarnie swój nowy dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 5 Listopada 2015 #349182 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Tak. Da sobie rade chłopak, bo to nynek.. A wywiad zaskakujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Listopada 2015 #349186 Administrator Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Lubie was chłopaki, ale takie podanie to może nadawać się do działu humor. Ogarnijcie się i napiszcie konkretne podanie bez żartów bo tak trochę nie przystoi w takich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Listopada 2015 #349187 Administrator Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi