GHZ Napisano 4 Listopada 2015 #348851 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: GHZ Godzina, data zdarzenia: 18:02 04/11/2015 Mapa: cs_rio STEAM_ID / IP: 31.42.12.175 Uzasadnienie: Jestem na serwerze zaczyna się 2 runda, sam nawet nie wiedziałem gdzie jestem więc postawiłem miny pod sobą odszedłem kawałek i od razu zostałem zabity. Osoba zabijająca mnie po chwili wpadła w miny i widziałem akurat ten moment. Było wokół dużo przestrzeni i dlaczego za stawianie tam min ma być ban? To miejsce jest wąskie, nie widoczne, przyciemnione w jakiś sposób? Nie dość, że mija 4-5 sekunda rudny zostałem zabity, dostałem nie za fajny perk za osobę, która wpadła w miny to patrze a tu ban 30 min za miny. Wbiłem zagrałem 2 rundy! Znaczy się przez 2 rudny byłem żywy z 30-40 sekund Pozdrawiam admina, który dał mi bana i nie odróżnia miejsc w których nie można stawiać min. Mogę ci nawet wymienić takie miejsca, jeżeli sobie z tym nie radzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 4 Listopada 2015 #348854 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Zapraszam admina @Flexee do przedstawienia dowodów. Masz na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Listopada 2015 #348886 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Rozmawiałem z kolega GHZ na ts3 i sprawa została wyjaśniona. Duże różnice w regulaminie na dwóch różnych sieciach zmyliły gracza co spowodowało to odwołanie. Myślę, że nie potrzeba dowodów, gdyż GHZ jest świadomy swych błędów przy stawianiu min. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Listopada 2015 #348887 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi