JaCo(B) Napisano 4 Listopada 2015 #348828 Napisano 4 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina):04/11/2015r. Około 16:58 Nick admina/gracza, który zawinił:Sq Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'bugujesz' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1412714268' [AMXBans] Your IP: '91.226.236.202' [AMXBans] ======================================= Świadkowie:Myślę że cały serwer Uzasadnienie:Coż, graliśmy css_dust2 i poszedłem na specta. Bo musiałem zjeść. Wchodzę do CT gram, i wyskakuje mi że mam bana za bugowanie. Nic nie robiłem. Już chyba każdy na serwie mnie prosił mnie bym zbugował a ani razu nie zbugowałem. I proszę ban. Mój brat w tej chwili grał na serwie. Siedziałem koło niego gdy jadłem. ^^PrezesGame^^ A, i niech admin sq wstawi ss gdy komuś coś bugowałem.
HaZarD Napisano 4 Listopada 2015 #348832 Napisano 4 Listopada 2015 Zapraszam admina Sq do wyjaśnienia sytuacji
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2015 #348838 Napisano 4 Listopada 2015 chłopie codziennie siedzicie na tym spectators inni gracze maja skrzynki raz na jakis czas losowane wy co mape otwieracie skrzynki i zawsze wam cos losuje po 5 razy jest was kilku i skargi na was tez sa na u@ ze bugujecie no to jak ... ale jeszcze udowodnie nastepnym razem ze bugujecie i was takich 4 i zawsze ide zjesc a siedzi na spect a po drugie pisze w regulaminie punkt 19 . zakaz bugowania trzeba czytac regulamin
JaCo(B) Napisano 4 Listopada 2015 Autor #348842 Napisano 4 Listopada 2015 Ale czy masz teraz dowód że bugowałem? A nawet jeśli skoro mam zbugowane to ja już to mam z dawno temu. I ci nie przeszkadza to że skiny dostajesz.I ja na tym specu nic nie pisałęm, ile razy mam mówić że jadłem?
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2015 #348845 Napisano 4 Listopada 2015 dostałeś tylko na godzine więc nie ma co sie tutaj buntować jakby był permanentny to co innego ja więcej nie mam nic do powiedzenia
JaCo(B) Napisano 4 Listopada 2015 Autor #348846 Napisano 4 Listopada 2015 Bo nie masz dowodów. Złożyłem skargę dlatego że dostałem bana bezpodstawnie. Nie masz nawet dowodów. Nic nie bugowałem. A po za tym dlaczego miałbym jak bugować skoro jak ty jestes na serwie to jak ci piszę na u@ że bugują to nic nie robisz? A jak ja nawet nie buguje i ktoś ci napisał że buguje bo nie dostał skinów to od razu banujesz?
EvO Napisano 4 Listopada 2015 #348855 Napisano 4 Listopada 2015 " A nawet jeśli skoro mam zbugowane to ja już to mam z dawno temu". To możemy traktować równocześnie jako "przyznanie się" nie mniej jednak brak jakiś dobrych dowodów, prócz wymiany zdań. O powszechnej możliwości bugowania na tych serwerach wiadomo. Prawdopodobnie (rozważamy możliwość) wymiany pluginu z tradem i zresetowanie skinów (większość graczy ma je za free). Ban wygasł nie ma co dalej tego ciągnąć, o ewentualnych przyszłych decyzjach na pewno się dowiecie.
EvO Napisano 4 Listopada 2015 #348856 Napisano 4 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
1
Popularne Dni
4 Lis
8
Najaktywniejsi w tym temacie
JaCo(B) 3 posts
EvO 2 posts
HaZarD 1 post