Skocz do zawartości

sq

JaCo(B)

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):04/11/2015r. Około 16:58

Nick admina/gracza, który zawinił:Sq

Dowody:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Reason: 'bugujesz'

[AMXBans] Duration: '1 hour'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1412714268'

[AMXBans] Your IP: '91.226.236.202'

[AMXBans] =======================================

Świadkowie:Myślę że cały serwer

Uzasadnienie:Coż, graliśmy css_dust2 i poszedłem na specta. Bo musiałem zjeść. Wchodzę do CT gram, i wyskakuje mi że mam bana za bugowanie. Nic nie robiłem. Już chyba każdy na serwie mnie prosił mnie bym zbugował a ani razu nie zbugowałem. I proszę ban. Mój brat w tej chwili grał na serwie. Siedziałem koło niego gdy jadłem. ^^PrezesGame^^

A, i niech admin sq wstawi ss gdy komuś coś bugowałem.

chłopie  codziennie siedzicie na  tym spectators inni gracze maja skrzynki raz na jakis czas losowane  wy co mape otwieracie  skrzynki i zawsze wam cos losuje po 5 razy jest was kilku i skargi na was tez sa na u@ ze bugujecie no to jak ... ale jeszcze udowodnie nastepnym razem ze bugujecie i was takich 4 i zawsze ide zjesc a siedzi na spect a po drugie pisze w regulaminie  punkt  19 . zakaz bugowania trzeba czytac regulamin

Bo nie masz dowodów. Złożyłem skargę dlatego że dostałem bana bezpodstawnie. Nie masz nawet dowodów. Nic nie bugowałem. A po za tym dlaczego miałbym jak bugować skoro jak ty jestes na serwie to jak ci piszę na u@ że bugują to nic nie robisz? A jak ja nawet nie buguje i ktoś ci napisał że buguje bo nie dostał skinów to od razu banujesz?

" A nawet jeśli skoro mam zbugowane to ja już to mam z dawno temu".

To możemy traktować równocześnie jako "przyznanie się" nie mniej jednak brak jakiś dobrych dowodów, prócz wymiany zdań. O powszechnej możliwości bugowania na tych serwerach wiadomo. Prawdopodobnie (rozważamy możliwość) wymiany pluginu z tradem i zresetowanie skinów (większość graczy ma je za free). Ban wygasł nie ma co dalej tego ciągnąć, o ewentualnych przyszłych decyzjach na pewno się dowiecie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...