Robson21 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Nick: Robson Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem 2 razy przez dłuższy czas Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:49787701 Dlaczego Ty: ponieważ chce pomoc w utrzymaniu kultury i ladu na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h Kontakt: GG: 9943625 GT: http://www.gametracker.com/player/RobSon/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
'InFamous Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Jestem tak średnio przekonany co do Twojej osoby i zastanawiam się czy dać Ci tak. Widać aktywności jakaś jest, steam, amx, wiek, kultura i nie ma z Tobą żadnych problemów lecz mało się udzielasz i prawie wcale nie zgłaszasz na u@, tylko wchodzisz i grasz a poza tym nic więcej. Mimo iż dwóch adminów zrezygnowało i kolejnych dwóch wgl nie zagląda na serwer to grono adminów zmalało i jest nas 6 i nie zawsze ktoś jest na serwerze. Jestem za okresem próbnym i masz moje tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Vonsito Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Tak jak Kayzen dostrzegam to ze czesto jestes duzo grasz ale malo a prawie nic nie zglaszasz na u@ .....po za tym kultura , wiek , czas gry ,itd kilku adminow odeszlo wiec na okres probny warto dac szanse.... Jestem na tak - okres probny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwo moje paliwo :D Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Tak jak koledzy wyżej już wszystko napisali. Wszystko jest ok oprócz małych szczegółów takich jak,np. niezgłaszanie na u@. Jestem za okresem próbnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mój nick do Dzejkobs Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Na okres próbny jestem jak najbardziej na tak , zgłaszaj więcej botów bocie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksw1 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Chce mnieć admia mam lat 14 nie ma tak czestno adminów?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurort rolson Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Dałeś dzisiaj popis swojego doświadczenia. Nie chce admina który nie potrafi zrobić dema, i nie rozróżnia go od hltv, a co dopiero uczyć Cie zasad sprawdzania bansa. Jestem oczywiście na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurort rolson Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 refresz Niech ktoś rozstrzygnie podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonai Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Okres próby 1 tygodnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonai Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...