nahamax Napisano 3 Listopada 2015 #348313 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Nick:Nahama Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina juz admina pare razy. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/10 Staż w CS-sie:bedzie z 5 lat juz. Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Wchodze rano chce pograc a tu nie ma zadnego admina a biegaja sobie koledzy na aimie wh i ogolnie czitach nie da sie grac i chyba admin przyda sie na serverze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3h bedzie Kontakt: skype sagito998 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Nahama/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 3 Listopada 2015 #348320 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jestem na Nie powody : * - żadko widuje Cię na serwerze - mało graczy cie poznało - profil pod podanie - za mało godzin przegranych - Nie spełniasz wymagań * Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 3 Listopada 2015 #348326 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Twoje GT pokazuje 19 h wiec nie spelniasz wymagan CHCIALEM DODAC DLA GRACZY/ADMINOW ZREZYGNOWALEM Z CODA Z POWODU BRAKU CZASU ALE NA FORUM BEDE AKTYWNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 3 Listopada 2015 #348328 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jestem na nie -malo grasz -godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 3 Listopada 2015 #348495 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Na nie. " Mialem admina juz admina" hahahaah - Daj sie zapoznac bardziej - Konto pod podanie - Zadko cb widuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 3 Listopada 2015 #348507 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 NIE Nie spełniasz wymagań.. Jedyny plus jaki tu widzę to Steam, ale nie jest wymagany. - nie masz przegranych wymaganych 20h - konto pod podanie - napisałeś, że poświęcasz przynajmniej 3h na CS'a.. może i tak, ale na pewno nie na tym serwerze co pokazuje GameTracker - rzadko Cię widuję na serwerze - nie zgłaszasz - Twoje uzasadnienie jakoś mnie nie przekonuje - więcej czasu z tego co zauważyłem poświęcasz na innej serwerowni, na naszym serwerze tylko raz w tym miesiącu osiągnąłeś wynik 3h.. Screen Twojego GameTrackera z naszego serwera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 3 Listopada 2015 #348524 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi