Smerfetka <3 Napisano 3 Listopada 2015 #348296 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; + - Minimum 30h przegrane na serwerze; + - Obowiązkowo aktywne konto steam; + - Posiadanie mikrofonu; + podanie: Nick:Smerfetka <3 Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Umiem łatwo rozpoznać cheaty i ogarniam kulturę graczy Znajomość AMXX (W skali 1-10):10/10 Staż w CS-sie: 2,4 roku Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ myślę że się nadam ogarniam co i jak. Banuje z dokładną wiedzą że ten ma cheaty tamten sie podszywa itd. Chcę też pomóc serwerowi. Myślę że przyda wam się parę rąk do pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6-7h Kontakt:GG:54983637 Skype:malwina.dziasek Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Smerfetka%20%3C3/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 3 Listopada 2015 #348304 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jestem na nie brak steam konto zrobione pod podanie 13 min na forum ... Godziny na serwerze nigdy cie nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Listopada 2015 #348345 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ułaaa 20minut zaszalałaś/eś Oczywiście na nie- NIE spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 3 Listopada 2015 #348346 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jestem na NIE. Przepraszam, że się wyrażę, ale to jakaś kpina. Ns, 20min na serwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 3 Listopada 2015 #348358 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Na nie. -konto pod podanie -Minuty na serwerze Pograj trochę, i pogadaj z ludźmi...Po prostu złóż podanie za 14 dni, i będzie dobrze (tylko pograj dłużej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 3 Listopada 2015 #348395 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Kpina. takie cos nawet na miejsce w koszu nie zasluguje :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Listopada 2015 #348408 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: 20 min na serwerze?. Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi