Smerfetka <3 Napisano 3 Listopada 2015 #348295 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; + - Minimum 30h przegrane na serwerze; + - Obowiązkowo aktywne konto steam; + - Posiadanie mikrofonu; + podanie: Nick:Smerfetka <3 Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Umiem łatwo rozpoznać cheaty i ogarniam kulturę graczy Znajomość AMXX (W skali 1-10):10/10 Staż w CS-sie: 2,4 roku Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ myślę że się nadam ogarniam co i jak. Banuje z dokładną wiedzą że ten ma cheaty tamten sie podszywa itd. Chcę też pomóc serwerowi. Myślę że przyda wam się parę rąk do pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6-7h Kontakt:GG:54983637 Skype:malwina.dziasek Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Smerfetka%20%3C3/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka <3 Napisano 3 Listopada 2015 Autor #348297 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Sorki za dwa podania nwm jakis bug zrobil sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 3 Listopada 2015 #348298 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Podwójny temat. Przeniosę do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 3 Listopada 2015 #348299 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi