Gość Guest Napisano 2 Listopada 2015 #348078 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witajcie, mam otóż taki problem, że po dłuższej nieobecności na steam chciałem zagrać sobie w cs'a, lecz napotkałem na problem, gdzie wpisując hasła, których używałem do konta wciąż było napisane, że hasło jest nieprawidłowe, a próbując zmienić hasło i wchodząc na e-mail dane do konta były przypisane do innego konta, którego nie pamiętam abym założył... Mam dostęp do gier, które kupiłem, ale nie mam możliwości gry w nie, ponieważ moje gry należą do mojego konta i sam siebie muszę prosić o pozwolenie aby w nie zagrać Po nieudanych próbach odzyskiwania hasła i wpisywaniu konfiguracji haseł kliknąłem: I deleted or lost my Steam Guard Mobile Authenticator. Wpisując nazwę swojego konta wyskoczyło mi takie coś: I nie mam pojęcia o co to chodzi, konto mam od 2008r i pierwszy raz coś takiego... Główne pytanie: Zarypano mi konto, czy o co to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Listopada 2015 #351175 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Listopada 2015 #351176 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Listopada 2015 #355602 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi