fuleo (xtreme operator) Napisano 2 Listopada 2015 #348021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Cześć wszystkim Mam na imię Tomek, czasami gram na serwie DD2/INF pod nickiem fuleo. W nawiasie dawny nick, na którym grałem parę lat temu. Jestem programistą i grafikiem. Co do Counter Strike 1.6 to moja przygoda zaczęła się dobre parę lat temu. Prowadziłem kiedyś ze znajomymi serwery pod dźwięczną nazwą SlotGame gdzie najpopularniejsze były te z mapami Surf Ski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Listopada 2015 #348034 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Kojarze Siema, pokaż co umiesz w tych grafikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 2 Listopada 2015 #348050 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witam, zapraszam na ONLY AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuleo (xtreme operator) Napisano 3 Listopada 2015 Autor #348545 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 @Wandi coś takiego mniej więcej: Ogólnie grafika Web, systemy itp www.fuleo.pl/p/k.jpg www.fuleo.pl/p/krolik.jpg www.fuleo.pl/p/kwa.jpg www.fuleo.pl/p/logo.jpg www.fuleo.pl/p/kaaral.jpg www.fuleo.pl/p/gb1.jpg www.fuleo.pl/p/gb2.jpg @RadioJura Mało gram na AWP, preferuje coś szybszego dlatego DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 3 Listopada 2015 #348550 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi