Toldi Napisano 2 Listopada 2015 #347970 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Mam 1 małą propozycję i 1 duży problem. Mam pomysł aby dawać 1 pkt za asystę ponieważ, wiele razy się tak zdarza się że ktoś dopija ci z przed nosa gościa któremu zabrałeś 70/80 hp i wiele osób to irytuje. A 2 to że przy każdym końcu mapki zabija 1 całą drużynę i zabiera przy tym, 3 pkt jako samobójstwo. Dobrze było by to usunąć lub zmienić wartość cvara przy samobójstwie na 0 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 2 Listopada 2015 #348063 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Popieram strasznie irytuje to -3 pkt. I co do +1pkt. Za asyste tam samo. Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaSeGram Napisano 3 Listopada 2015 #348433 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ale czym wy cie martwice ze zabiera wam 3 pkt. jak na kolejnej mapce odbijecie sobie 3x wiec jak dla mnie to bez sensu a co do +1 za asyste jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 4 Listopada 2015 #348771 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Świetny pomysł z asystą! Tak samo jak kolega napisał ,że my możemy gracza dobić nawet do 99 hp, i podchodzi kolejny gracz, i kradnie fraga. Więc pomysł jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViXeN98 Napisano 4 Listopada 2015 #348978 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Z asystami to dobry pomysł, a co do samobójstwa to 3 pkt to nie jest wiele robisz 3 fragi i pkt wracaja, zabijesz headem i zwykły frag również pkt wracają, za podłożenie i rozbrojenie paki też masz 3 pkt więc to nie jest wielki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2015 #349024 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Bądźcie cierpliwi i poczekajcie na nową aktualizację paczki GOmod... Wtedy nad wszystkim bedziemy myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2015 #349025 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi