MisterKubixAD Napisano 2 Listopada 2015 #347806 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Mam problem dzisjejszego dnia wchodzę na serwer i okazuje się że straciłem wszystkie skiny poza skinami do AWP i kosy Straciłem skiny do AK-47 fire serpent. m4a4 red odpad,asimow i kilku skinów z degla i famasa Czy administracja mogła by pomóc PS: zostały moje skrzynki,i klucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszaty1234 Napisano 2 Listopada 2015 #347919 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Podaj nick w Grze. Jeśli ma znaki specjalne zmień go na jakiś typowy (np uszaty1234). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Listopada 2015 #348088 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Skoro zostały Ci tylko awp i kosy musiałeś wejść na serwer awp mod. Niestety w tym przypadku cała reszta skinów kasuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Listopada 2015 #348089 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi