Cali Napisano 1 Listopada 2015 #347652 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Nick: Cali Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore doświadczenie miałem admina na róznych serwerach , oraz miałem swoje serwery . Znajomość AMXX (W skali 1-10): myśle , że tu moge dać sobie 7/8 , ponieważ umiem pisać jakieś łatwe pluginy . Staż w CS-sie: Gram już w tą gre około 6 lat Steam / NonSteam: Oczywiście , że steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja hmm to jest dobre pytanie . Nie będe sie rozpisywał czego to ja bym nie robił gdybym dostał admina . Poprostu jestem przeciwny cheatowaniu i łamania regulaminu serwera . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myśle że spokojnie mógłbym dziennie poświecić około 3-4h . Może sie zdawać to niewiele ale każdy z nas ma swoje życie prywatne i swoje obowiązki. Na gre bedeę poświęcał tyle czasu dziennie ile tylko będe mógł . Kontakt: Można pisać na steam , forum lub GG : 39962905 Link do GameTrackera : http://www.gametracker.com/player/--%3DCali%3D--/80.72.40.110:27027/ Ps dla Moderatorów : Galaxy pozwolił mi złożyć jeszcze raz podanie sprawa wyjaśniona. Teraz złożyłem 45min przed czasem ponieważ musze iść spać rano musze iść do warsztatu prosze o wyrozumiałość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 2 Listopada 2015 #347676 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jestem na TAK + amx + doświadczenie w grze + pomocny + godzinki są + steam + kontakt Nie mam zastrzeżeń co do tego gracza i myślę, że sprawdzi się w roli administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 2 Listopada 2015 #347712 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Niech chłopak dostanie szanse - aktywny - steam - amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 2 Listopada 2015 #347735 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Również jest za okresem próbnym. + STEAM + Podkręca atmosferę na serwerze. + Ogólnie ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 2 Listopada 2015 #347762 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jestem na tak: -Steam -aktywny -lubiany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 2 Listopada 2015 #347816 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jestem na tak -Steam -aktywny -godziny -da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banan564 Napisano 2 Listopada 2015 #347880 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jestem na tak, poprawił swoją aktywność, nie przeklina jak większość czyli kulturalny oczywiście, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 2 Listopada 2015 #348075 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi