Zajebali mi nick Dejmians Napisano 1 Listopada 2015 #347462 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 2015 11 01 14:30 Nick admina/gracza, który zawinił: Nwm Administracja Dowody: Nie ma BH Świadkowie: Wszyscy Uzasadnienie: Powinni dodać ponownie BH bo wtedy grało wielu graczy np 20 a teraz gra max 10 od kiedy wyłączyli AutoBH dla CT. Sugeruje żeby dodali ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 1 Listopada 2015 #347487 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Nie jestem za tym, żeby dodali z powrotem BH na JB.. To jest jb a nie deathrun.. Przy tym też jak gra z 5 vipow na serwerze i kazdy rozpedzony Tobie wybiega z celi to wez to ogarnij te bh bylo od poczatku bez sensu.. Serwer zmieni sie i tak na lepsze, bo opiekun wszystko juz ogarnia.. Więc to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 1 Listopada 2015 #347565 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Jak juz wyjaśniłem http://multi-head.pl/index.php?/topic/74124-bh/nie mam zamiaru pisać po raz kolejny tego samego. A liczba graczy się nie zmniejszyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Listopada 2015 #347571 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi