Body. Napisano 31 Października 2015 #347165 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Witam mam ogromny problem kiedyś gdy miałem w7 mialem stale fps , teraz mam w10 Masakrycznie spadaja one nawet do 30 fps nie da sie grac gram na najwyzszej rodzielczosci zmieniam na najmniejsza nic nie daje, Aktualizowalem sterowniki do karty graficznej , nie wiem co mam począć nie wiem co mam zrobic jezeli ktos by mi Mógł pomóc byłbym Bardzo wdzięczny z góry dziekuje Bodeusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 1 Listopada 2015 Autor #346408 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Dobra mozna zamknac powrocily fps po aktualizacj sterowników przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Listopada 2015 #351172 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi