Av3K Napisano 31 Października 2015 #347083 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):31.10.2015 - 16:22:46 Nick admina/gracza, który zawinił: Red-Eagle Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Sg Resp' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:19947480' [AMXBans] Your IP: '89.69.113.34' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie : Chcę wiedzieć skąd admin wział taki powód bana.. Grałem długo, niszczyłem wszystkich i ban z dupy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Października 2015 #347089 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zapraszam Admina @Red-Eagle do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red-Eagle Napisano 31 Października 2015 #347091 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Został podany powód bana więc nie do końca wiem co chcesz wyjaśniać. Dostałeś bana za SG ponieważ mimo tego iż 2-3 razy pisałem na @@ Zakaz Sg na respach, a skoro ignorowałeś te informacje, zostałeś zbanowany na 1h. Ban został nadany ponieważ Twoje SG biło na resp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Av3K Napisano 31 Października 2015 Autor #347259 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Moje SG biło na resp? Było ustawione za anarchią centralnie przy bramie, po drugie nie pisałeś nic na say@@. Znajdź demko w HLTV i ukaż mi to, gdzie niby biło na resp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red-Eagle Napisano 31 Października 2015 #347272 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 08:31:81 to jest dokładny czas, w którym dostałeś fraga z SG. Załączam Ci przekrój mapy DD2 z zaznaczonymi na czarno respami ( jeśli chodzi o Coda 500k ) a ten czerwony krzyżyk to Twoje Sg. @@ Edit. Dziękuję, dziękuję Michas, staram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Listopada 2015 #348632 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 A więc słowo przeciwko słowu. Ban dawno wygasł, lecz admin nie przedstawił dosadnego dowodu w postaci ss. Tym razem skończy się na upomnieniu dla admina. @Red-Eagle musisz w przypadku banów dłuższych niż 30 minut mieć demko/ss z winą gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Listopada 2015 #348712 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi