Av3K Napisano 31 Października 2015 #346847 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Nick: ACTIVE | Av3K performance. Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem): Jest spore, prowadziłem sam sieć serwerów, bardzo dobrze znam się na grze jak i wiem kiedy kto robi błędy i jest tzw "spalonym" Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Już mówię, jestem spokojnym graczem, nie wyzywam nikogo na serwerze, ludzie mnie już tam poznali, zwłaszcza Destroy Wiem, kiedy ktoś źle gra i próbuje się odpalać. Potrafię kierować serwerem by było miło, wesoło i, żeby gra była dynamiczna Mam nadzieję, że nie będzie problemu z godzinami, bo to da się szybko nadrobić, ważne by serwer był czysty i dobrze ludziom się tam grało Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tyg. 2-3h Weekend: 4-5 Kontakt: Steam/Pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/ACTIVE%20%7C%20Av3K%20performance./80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 31 Października 2015 #346876 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Nie kojarzę Cię kompletnie z DD2, ale może się mijamy. Według mnie za szybko napisałeś podanie, pożyj tutaj trochę, popracuj nad aktywnością, daj się poznać ludziom i wtedy spróbuj ponowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Października 2015 #346923 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wybacz ale nie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Października 2015 #346924 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi