Cali Napisano 30 Października 2015 #346830 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nick: Cali Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore doświadczenie miałem admina na róznych serwerach , oraz miałem swoje serwery . Znajomość AMXX (W skali 1-10): myśle , że tu moge dać sobie 7/8 , ponieważ umiem pisać jakieś łatwe pluginy . Staż w CS-sie: Gram już w tą gre około 6 lat Steam / NonSteam: Oczywiście , że steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja hmm to jest dobre pytanie . Nie będe sie rozpisywał czego to ja bym nie robił gdybym dostał admina . Poprostu jestem przeciwny cheatowaniu i łamania regulaminu serwera . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myśle że spokojnie mógłbym dziennie poświecić około 3-4h . Może sie zdawać to niewiele ale każdy z nas ma swoje życie prywatne i swoje obowiązki. Kontakt: Można pisać na steam , forum lub GG : 39962905 Link do GameTrackera : http://www.gametracker.com/player/--%3DCali%3D--/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Października 2015 #346831 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Października 2015 #346832 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi