SpeedAfromen Napisano 30 Października 2015 #346819 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'spam na u@' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1060515367' [AMXBans] Your IP: '37.47.5.29' [AMXBans] ======================================= Nick admina/gracza, który zawinił: 7aro (admin) Dowody: wycinek z konsoli dostalem bana za nic ! napisalem na u@ ze nie moze sie wywyższać i za zwykłą spine chciał mi bana wlepić jeżeli bd się wywyższał i szukał problemów to coś na niego na momencie znajde każde jego przewinienie Świadkowie: Makaveli czy jakoś tak swiadek mi wystarczy Uzasadnienie: uzasadnilem jest nieuczciwym adminem i ja sie postaram zeby go stracil zamiast zachcecac ludzi do grania ostrzezenie dawac itd to odrazu banuje spamuje na y@@r na rozowo na srodku monitora i cwaniakuje -,- nie da grac a pozniej bany wlepia -,- i jeszcze chcesz sie przekonac ze dostaniesz dowody zaraz bd nistety nie mg screena zrobic ale cs a nie zamykam mam wszystko zaznaczone Czpia sie byel czego -,- nawet za spam wlepia bany nie zasluguje na admina -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 30 Października 2015 #346825 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Drogi graczu bo może nie do końca zrozumiałeś to wyjaśnię. Wszedłem na serwer i widzę jak 2 graczy jeździ po sobie od gim-bazy i podstawówek wiec na y@@ ostrzegłem was ze za spine (prowokowanie do kłótni czyli brak kulturalnego zachowania) posypia się dwa bany na co ty zaczesać spamować na u@ co wolno i co nie wolno grożąc skarga na forum ostrzegłem cie o tym że u@ słudzy do czego innego niż do dyskusji po czym ty dalej kontynuowałeś spam na u@ za co dostałeś bana na 5 min oto dowody. http://speedy.sh/NccqB/Desktop.rar Jak dla mnie powinieneś zastanowić się nad swoim zachowaniem na serwerze gdyż na swoim koncie masz już 8 banów z czego 3 za kulturę mam nadzieje ze zostaniesz nagrodzony za skargę. i jeszcze coś na koniec ostatni teks po obecnym banie za co tez posypał się ban http://speedy.sh/HkkPA/brawo.jpg Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346835 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 L 10/30/2015 - 23:27:11: [adminchat.amxx] Chat: "7aro<2593>< << << << << << << << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346836 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi