facc Napisano 16 Września 2022 #662908 Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Twój nick podczas gry: facC Godzina, data zdarzenia: 2022-09-16 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 28200035 Uzasadnienie: zostalem zgloszony przez gracza z serwera ktory dodal to demo : https://www50.zippyshare.com/v/mYOXHZe4/file.html nie wiem czy to sprawdzal mefedron czy ktos inny, jesli jest taka mozliwosc to czy moglby mi to ktos w jakis sposob wytlumaczyc gdzie tam bylo widac ze cztuje, oczywiscie screenow nie dostalem tylko bana tak w zasadzie nawet nie wiem dokladnie kiedy bo szanowny gracz mnie o tym poinformowal na serwerze, myslalem ze tylko tak sobie pisze ale okazalo sie ze za okolo pol godziny nie moglem juz wejsc na serwer. Chcialbym sie ogolnie dowiedziec jak ja mam sie wybronic z tej sytuacji. BaRdZiEjSzY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 16 Września 2022 #662925 Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Dostałeś bana za widniałe akcje na demku, które gracz wstawił zgłaszając cię. Niektóre akcje wydawały się podejrzane, możliwe że to poprzez lagi tego demka, dla tego z góry uznałem że mogłeś używać jakiś wspomagaczy. Jeżeli ja zrobiłem błąd to przepraszam, w najbliższym czasie obejrzę ponownie demko i dam swój werdykt. Pozdrawiam // 5:04 -b 5:40 -b 6:15 -b 7:00 -b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 17 Września 2022 #663139 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi