kibolZKS Napisano 30 Października 2015 #346726 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):20:15 Nick admina/gracza, który zawinił:Malu Dowody: brak poniewaz rozmowa była na czacie glosowym Świadkowie: Uzasadnienie:powyższy admin banuje już mnie drugi raz za kulture tym razem na cały dzień bo zwróciłem mu uwage za to ,że nie słusznie zbanował innego gracza i powiedział ze ma to gdzies i sobie moge go zglaszac po czym szyderczo zapytał na ile chce bana i mnie zwyzywał i dał bana, ten admin nie posiada zadnej kultury i uwaza sie za boga bo umie pewnie tylko obsługiwac menu admina. Dodatkowo jestem od niego sporo starszy a to wymaga kultury i szacunku. Przez taka osobe serwer traci na jakosci a inne osoby moga potwierdzic ze jestem spokojnym i kultularnym graczem. Na tym serwerze gram ponad rok i mimo ze nie jestem adminem to zwracam uwage i oczekuje kultury. Przykro mi ze Malu tego nie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit Napisano 30 Października 2015 #346731 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Witam, dowody daj na admina- którego oskarżasz, słowa nie wystarczą, wydruki z konsoli inne dowody daj! Kit, pozdrawiam, Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Października 2015 #346732 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Gdy inny kolega napisał na czacie "je**ć baby" i otrzymał bana na 5 minut włączył się koledze zwykły bohater i dziecięca chęć przykozaczenia przed kolegami z serwera. Mało mnie interesuje, że jesteś starczy. Tak wyglądał dialog: ZKS: Po co banujesz? Jesteś idiotą. Malu: Nie obrażaj bo polecisz ZKS: Dawaj cwaniaku, poleci skarga Malu: To na ile? ZKS: Jesteś zwykłym cwelem, po prostu cwelem Malu: No to wystarczy 1 dzień Otóż oznajmiam Ci kolego, że nie jestem cwelem. Jeśli nie chodziłeś do szkoły w co nie wątpię to podsyłam Ci definicję KLIKNIJ TUTAJ I przypominam, że osoby działające negatywnie na serwer i często otrzymujące bany za kulturę są traktowane na jednym poziomie jak cziterzy. W skrócie: jak będziesz dalej się tak zachowywał to polecisz na zawsze. Zapraszam czerwonego do zamknięcia tematu, ponieważ skarg na siebie nie mogę zamykać Ban oczywiście nie zostanie skrócony, ponieważ jak wcześniej napisałem, cwelem nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Października 2015 #346733 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 /Zamykam, skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 30 Października 2015 #346735 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi