SzatanPicolo Napisano 30 Października 2015 #346700 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Witam! Mam problem z cs:go ale także z cs 1.6 . Nie wiem czy tu mogę to napisać ale piszę bo już mnie to irytuje.) Otóż ,gdy włączam cs 1.6 , cs :go tracę dźwięk. ( menu , w grze Na kompie działa , bo yt słyszę , lecz jak włączam to cisza. Tak sprawdzałem wszystko ( czy mam wyciszone , reinstall itp.) Piszę tu bo chciałbym się spytać czy wie ktoś jak to zrobić???? Na necie nic nie pisze.Może to pomoże ale twich się też nie ładuje. Proszę o szybką odpowiedz bo i na jb nie mogę wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 8 Listopada 2015 #350327 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 jak windows 7 to prawy na głosniczek > urządzenia do odtwarzania > zakładka komunikacja > i zaznacz "nic nie rób" może przez to ci się ścisza, choć wątpię, bo działa to w przypadku gdy na skype ktoś zadzwoni i nam ścisza wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Listopada 2015 #353084 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Listopada 2015 #353085 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi