VeGo Napisano 30 Października 2015 #346696 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Twój nick podczas gry: VeGo Godzina, data zdarzenia: około 19:40, 30.10.2015r Mapa:assault STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: 3 raz już dostałem bana od admina Kozak Tym razem lampy oraz skrzynie na mapie assault to dla niego TXT Ludzie prosze ogarnijcie tego typa... Pracowałem do 19, wróciłem z roboty chce pograć trochę to jakiś ***** mnie ciągle banuje -,- Albo wytłumacznie mu, że na COD MODZIE można wchodzić na skrzynki itp, albo usuncie podwójny skok bo to naprawdę robi się żenujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Października 2015 #346704 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Zapraszam Admina @SuchyZwierz do wypowiedzi i przedstawienia dowodów ukazujące winę gracza. Masz na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuchyZwierz Napisano 30 Października 2015 #346707 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 link do ss-ow:http://www30.zippyshare.com/v/gC056YUB/file.html Dodam tylko od Siebie jedna rzecz: Tam gdzie właśnie ty byłeś nawet na podwójnym skoku nie da się wejść. P.S nie klnij w postach bo warna wyrobisz P.S2 SS-y robione są ze steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Października 2015 #346712 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ban jak najbardziej słuszny. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Października 2015 #346713 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi