mlonas Napisano 30 Października 2015 #346463 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 data i godzina: 2015.10.29 godz. 23:30 Nick admina/gracza, który zawinił: administracja dm dd2, każdy kto nie jest za ub ;p Dowody: http://www75.zippyshare.com/v/Sc5X4ohp/file.htmljest to demko z hltv, a nick na którym grałem to "sprzedam link do aima" Świadkowie: niech będą ci, co siedzą w tej grze dobrych parę lat, bo jak sądzę pewnie większość z cs'em ma styczność dopiero od wyjścia globala i taki nie zrozumie, że da się grać czysto i kosić ;p Uzasadnienie: wiem, że prowokacyjny nick, ale taki był plan w sumie czekałem aż bana dostane żeby wam posty nabijać, ale takiego zagrania się nie spodziewałem-brak ss i demko nagrane przez michała na którym ma być mój odpał. owszem śmierdzące demko, ale każdy bardziej rozgarnięty kto widział odpał aima czy wh wiedziałby, że czysty jestem, a zwłaszcza brak aima do, którego chciałem "sprzedać link" ;d. obejrzycie demko z hltv to zmienicie zdanie, a nie krótki wycinek co michał nagrał na którym trochę lepiej mi poszło. były wcześniej dwa razy ss i co? czysto, a grałem podobnie, więc jakim prawem teraz nie będzie ub? bo michał tak powiedział i tak ma być? steam 2k10 1150 godzin + 2 lata ns i nie, ja odpal ;d pewnie gdyby jakiś zwykły gracz nagrał mi demko to pewnie byście nie zwrócili uwagi, ale jak miiiiiiichał głoooowa serwera to zrobiła to nikt się nie sprzeciwi, a na dodatek ktoś usunął mój temat z prośbą o ub, a doszły kolejne odpowiedzi, których nie byłem w stanie odczytać nawet. jest wiele graczy na serwie, który grają lepiej ode mnie, ale akurat musieliście się uwziąć na mnie. co wam szkodzi ub mnie? róbcie se ss tyle az mi kompa zapchacie. jak wpadne to zwinę się bez słowa, a teraz mam powód do dyskusji, bo czysty byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346465 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Temat zostal przeniesiony do działu UBT. Tymczasowe UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346466 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346467 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi