VeGo Napisano 29 Października 2015 #346344 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Twój nick podczas gry: VeGo Godzina, data zdarzenia: około 22:22, 29.10.2015r Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: później podam Uzasadnienie: Dostałem bana na 5 minut... sory ale to jest chore... byłem na respie tt 20 sekund po rozpoczęciu rundy i admin x X Kozak Xx ( czy jakoś tak) zaczął wariować, że kampie na respie... Mam 2 minuty na wykonanie celów mapy, a nie 20 sekund... Dobra pomijam to.... zachwilę wskoczyłem na 2 skrzynie wysokie ( Ninją ) to zaczął mi pisać, że to TXT i dał mi bana... To nie było TXT... po to jest klasa Ninja żeby wskoczyć tak gdzie inni nie mogą... Jeszcze raz powtarzam skrzynie na mapie to nie TXT ! Admin ten jest niekompetentny. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy i ukaranie admina. Przez takie zachowanie administracji serwer traci graczy... Pozdrawiam VeGo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 #346356 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/73912-kolejny-ban-od-admina-kozak/ Drugi taki sam ban, poczekajmy na wypowiedz w tamtym temacie co Admin ma do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 #346357 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi