Albandi Napisano 29 Pa藕dziernika 2015 #346295 Udost臋pnij Napisano 29 Pa藕dziernika 2015 [align=center]Nick:[/align] 聽 [align=center]-Na forum: Albandi, na serwerze: Fears.[/align] 聽 [align=center]Wiek:[/align] 聽 [align=center]-14 lat w styczniu sko艅cz臋 15.[/align] 聽 [align=center]Data rejestracji na forum:聽聽[/align] 聽 [align=center]-28.01.2014[/align] 聽 [align=center]Czas sp臋dzony na forum:[/align] 聽 [align=center]-57 godzin.[/align] 聽 [align=center]Do艣wiadczenie w ocenianiu:[/align] 聽 [align=center]-Screenshoty: 10/10 Dema: 8/10.[/align] 聽 [align=center]Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:[/align] 聽 [align=center]-Oczywi艣cie, 偶e TAK.[/align] 聽 [align=center]By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:[/align] 聽 [align=center]-Nie by艂em banowany na forum, ani 偶adnych serwerach multi-head.pl聽[/align] 聽 [align=center]Dlaczego Ty?:[/align] 聽 [align=center]-Jestem osob膮 mi艂膮 i pomocn膮. Cz臋sto przesiaduj臋 na forum. Lubie ogl膮da膰 dema i rozpisywa膰 je (SPRAWIA MI TO WIELK膭 PRZYJEMNO艢膯)[/align] 聽 [align=center]Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:[/align] 聽 [align=center]-Przesiaduje na forum oko艂o pi臋膰 godzin dziennie.聽[/align] 聽 [align=center]Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie)[/align] 聽 [align=center]-Nie mam sta偶u dw贸ch miesi臋cy jako admin, ale pewnie wi臋kszo艣膰 os贸b mnie zna i jeszcze ma do mnie troch臋 zaufania. 聽[/align] 聽 [align=center]Co艣 od siebie:[/align] 聽 [align=center]-Tak jak pisa艂em wy偶ej jestem osob膮 mi艂膮 i sympatyczn膮. Lubie pomaga膰 innym. Rozpisywanie dem oraz sprawdzanie SS'贸w to dla mnie przyjemno艣膰. Uwa偶am, 偶e nadaj臋 si臋 na to stanowisko i b臋d臋 brn膮艂 aby otrzyma膰 t膮 rang臋. 聽 [/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 30 Pa藕dziernika 2015 #346659 Udost臋pnij Napisano 30 Pa藕dziernika 2015 zestaw na pw 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 30 Pa藕dziernika 2015 #346766 Udost臋pnij Napisano 30 Pa藕dziernika 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi