Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A wiec tak. Dostanie ostrzezenia nie musi byc dyscyplinowane przezemnie. Na poczatku podarowalem ci twoje nie slowne wyrazy z laciny podworkowej. Wszystko da sie zrozumiec chwila uniesienia. Ale za drugim razem twoje slowa ograniczaly sie tylko do wulgaryzmow. Tak wiec dostales bana. A do powodu mojego bana nie wyraza dokladnego powodu.

Pozdrawiam.

Napisano

Bezprecedensowo klamiesz w tym momencie. Szkoda ze screenshoot'a nie zrobilem. Ale tak jak juz napisalem twoja ostatnia wypowiedz jaka napisales ograniczala sie tylko do twojego braku szacunku dla graczy i pokazania ilosci swoich lat jakich przezyles.

Napisano

Dobra bo jak na to patrze to śmiać mi się chce....

Masz dowód w postaci ss? Jak nie, to skończcie ten spam i otrzymujesz ostrzeżenie w odpowiednim dziale za brak dowodu który pokazuje winę ZIOMA.

Dodam tylko jak jeszcze jeden zbędny spam się ujawni w tym temacie to będzie + 1 dla każdego.

Dramat, ban na 5 minut a wy takie rzeczy odp*****cie....... :facepalm:

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Napisano

5. Admin ma obowiązek dokumentować wszystkie wykroczenia w przypadku banów dłuższych niż 5 min (screen'y, demo), być czujnym w przypadku braku HLTV na serwerze.

ban byl na 5min czyli według regulaminu nie musi byc dowodow

Napisano

Zainteresowała mnie sytuacja, ponieważ mój admin był uczestnikiem. 

http://scr.hu/5biw/kregd

http://scr.hu/5biw/097eo

Jeśli dla Ciebie ZIOM teksty typu "ty mała szamto zamknij ryj" to zwykłe zamknij się, to przepraszam bardzo. Jako admin w życiu nie powinieneś takich tekstów posyłać nawet na innym serwerze. Nie zmienia to faktu, że za powód bana ostrzeżenie się należy, również dla admina cod 200. 

Co do ZIOMa muszę się poważnie zastanowić.

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...