ZIOM Napisano 29 Października 2015 #346227 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):17:15 Nick admina/gracza, który zawinił:Konradem Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=66310 Świadkowie: Uzasadnienie: dostalem bana z powodem odrosnij od ziemi za co ja dostalem ostrzeżenie wiec domagam sie wyjasnien czy takie powody sa dozwolone i wiem ze ban wygasl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Października 2015 #346231 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Zapraszam admina Konradem o wyjaśnienie powodu bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 29 Października 2015 #346234 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 A wiec tak. Dostanie ostrzezenia nie musi byc dyscyplinowane przezemnie. Na poczatku podarowalem ci twoje nie slowne wyrazy z laciny podworkowej. Wszystko da sie zrozumiec chwila uniesienia. Ale za drugim razem twoje slowa ograniczaly sie tylko do wulgaryzmow. Tak wiec dostales bana. A do powodu mojego bana nie wyraza dokladnego powodu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIOM Napisano 29 Października 2015 Autor #346236 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 przepraszam bardzo ja tylko powiedzialem zamknij sie bo mnie ktos obrazal i sie smial ze mnie no wiec taki powod jest niedopuszczalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 29 Października 2015 #346242 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Bezprecedensowo klamiesz w tym momencie. Szkoda ze screenshoot'a nie zrobilem. Ale tak jak juz napisalem twoja ostatnia wypowiedz jaka napisales ograniczala sie tylko do twojego braku szacunku dla graczy i pokazania ilosci swoich lat jakich przezyles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIOM Napisano 29 Października 2015 Autor #346244 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ze napisalem zeby sie zamknal to juz wulgaryzm a myslisz ze fajne jest jak ktos mlodszy z ciebie kpi i itp powod jest i tak nie prawidlowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 #346245 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dobra bo jak na to patrze to śmiać mi się chce.... Masz dowód w postaci ss? Jak nie, to skończcie ten spam i otrzymujesz ostrzeżenie w odpowiednim dziale za brak dowodu który pokazuje winę ZIOMA. Dodam tylko jak jeszcze jeden zbędny spam się ujawni w tym temacie to będzie + 1 dla każdego. Dramat, ban na 5 minut a wy takie rzeczy odp*****cie....... :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 29 Października 2015 #346247 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ss nie bede mial ze wzgledu na brak w konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 #346248 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 No i tym sposobem otrzymujesz ostrzeżenie w odpowiednim dziale, a ty ziom UB ( chociaż ban i tak minął..... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 #346249 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 29 Października 2015 #346273 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ludzie jest takie coś jak hltv! Pobierz demko i je rozpisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farus Napisano 29 Października 2015 #346281 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 5. Admin ma obowiązek dokumentować wszystkie wykroczenia w przypadku banów dłuższych niż 5 min (screen'y, demo), być czujnym w przypadku braku HLTV na serwerze. ban byl na 5min czyli według regulaminu nie musi byc dowodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Października 2015 #346304 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Faruś wszystko wyjaśnił. Nie róbcie jakiejś tragedii z bana 5 minutowego. ZIOM jako admin również się nie popisałeś wyzywając graczy na innym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 29 Października 2015 #346332 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Zainteresowała mnie sytuacja, ponieważ mój admin był uczestnikiem. http://scr.hu/5biw/kregd http://scr.hu/5biw/097eo Jeśli dla Ciebie ZIOM teksty typu "ty mała szamto zamknij ryj" to zwykłe zamknij się, to przepraszam bardzo. Jako admin w życiu nie powinieneś takich tekstów posyłać nawet na innym serwerze. Nie zmienia to faktu, że za powód bana ostrzeżenie się należy, również dla admina cod 200. Co do ZIOMa muszę się poważnie zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi