zabjcatoja Napisano 31 Marca 2016 #418473 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nick: zabjca to ja (pomyłka przy pisaniu nowego nicku z szybkością) Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem raz adminem na innym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 ale szybko to wzrośnie Staż w CS-sie: 5 Lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: na tym serwerze jest dużo osób które mają cheaty lub skaczą po txt i łamią regulamin serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok.2-3godzi Kontakt skype link do GT://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=zabjca+to+ja[/background][/size][/font] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 31 Marca 2016 #418493 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Jestem na tak +wiek +amx moze byc +steam +staż +gt przekonuje mnie te podanie nie jest an odwal napisane POWODZENIA EDIT: Jednak jestem na nie !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 31 Marca 2016 #418559 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Jetsem na NIE. Dopiero wróciłeś, sporo osób Cię nie zna i jak dla mnie jest to zdecydowanie zbyt wcześnie. Pograj trochę i daj się poznać. @zabjcatoja to się podpisałeś.. Za próbę oszustwa powinieneś zmniejsca zostać ukarany. Nie potrzebujemy tu takich oszustów jak ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 31 Marca 2016 #418606 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Na NIE. -Serio 20 lat? Po nicku wnosilem na serverze ze masz z 11 lat niestety nie slyszalem na mikro :facepalm:. -Zbyt krotko na serverze. - lamiesz regulamin w bansie widze bana z jednego z naszych serverow za sg na resp. -konto pod podanie. zalozone dzis 13.10. -Prawie wszystko skopiowane od oreukowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oreukovsky Napisano 31 Marca 2016 #418669 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 To są jakieś jaja? Wszystko prawie skopiowane odemnie http://multi-head.pl/index.php/topic/85538-podanie-na-admina-1/ --------------------- NA WIELKIE NIE --------------------- EDIT: ( SS JAKO DOWÓD JAK BY ZMIENIŁ: http://scr.hu/3plh/kf83q ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 1 Kwietnia 2016 #419028 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Jestem na NIE -20 Lat ? To jakies zarty po Twoim skopiowanym podaniu nie sadze .. -Nie znam Cie daj sie poznac -Lamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 1 Kwietnia 2016 #419098 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Hahha Na NIE: -Daj się poznać -łamiesz regulamin JAK dla mnie do zamknięcia ;) Pozdrawiam:Camper321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 7 Kwietnia 2016 #420603 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Krótki staż u nas,Podanie skopiowane naucz się pisać własne. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi