Arek98 Napisano 28 Października 2015 #345938 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Nick: ArEk Siemano Mam problem mianowicie gram już dość długo na tym serwerze ale od kilku dni zauważyłem zwiększony rozrzut w każdej broni (bez skinów) czy można go jakość zmniejszyć? Jest na to jakaś rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Października 2015 #345945 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Masz link też miałem swojego czasu problem z tym i to mi pomogło http://amxx.pl/topic/79671-na-zmniejszenie-rozrzutu-i-wy%C5%9Brodkowania-kulek/. Też sproboj ustawić samemu interpr na serwis ex_interp 0.01-0.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 #345962 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Trzeba umieć strzelać... Standardowy cfg + dobre sutawienie rate u gracza i wymuszanie na serwerze i jest cycuś... Wbij na DD2+DM zobacz jak Ci się tam będzie strzelać... Ahh się pucuje tym moim serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 #346373 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi