Arek98 Napisano 28 Października 2015 #345938 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Nick: ArEk Siemano Mam problem mianowicie gram już dość długo na tym serwerze ale od kilku dni zauważyłem zwiększony rozrzut w każdej broni (bez skinów) czy można go jakość zmniejszyć? Jest na to jakaś rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Października 2015 Weteran MH #345945 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Masz link też miałem swojego czasu problem z tym i to mi pomogło http://amxx.pl/topic/79671-na-zmniejszenie-rozrzutu-i-wy%C5%9Brodkowania-kulek/. Też sproboj ustawić samemu interpr na serwis ex_interp 0.01-0.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 #345962 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Trzeba umieć strzelać... Standardowy cfg + dobre sutawienie rate u gracza i wymuszanie na serwerze i jest cycuś... Wbij na DD2+DM zobacz jak Ci się tam będzie strzelać... Ahh się pucuje tym moim serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 #346373 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi