Gość Guest Napisano 28 Października 2015 #345861 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Cała administracja serwera Only AWP Mod mnie wnerwiła ponieważ dostałem bana jak patrze powód piszę " i tyle prosze o wyjaśnienie tej zaistniałej sytuacji (skopiuje to co mi sie w konsolce pokazuje ) BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 126 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Kodi. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: sebko1112 [AMXBans] Reason: '' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:767616694' [AMXBans] Your IP: '79.185.148.90' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Pozdrawiam Sebko1112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 28 Października 2015 #345864 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Coś się zbugowało,w bansie widnieje ban z powodem wstaw screen'y. Zapraszam do działu odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 28 Października 2015 #345882 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 I druga rzecz to niemożliwe by to była administracja ONLY AWP ponieważ w naszym kręgu nie ma nikogo z adminów o nicku "Kodi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 #345888 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4419 To Twój ban którego dostałeś od admina Kodi na serwerze COD MOD..... I druga rzecz to niemożliwe by to była administracja ONLY AWP ponieważ w naszym kręgu nie ma nikogo z adminów o nicku "Kodi" @RadioJura admin taki istnieje, ale nie na serwerze ONLY AWP, co nie zmienia faktu, iż ban na 1 serwerze = niemożnośc gry na każdym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 28 Października 2015 #345890 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 @RadioJura admin taki istnieje, ale nie na serwerze ONLY AWP, co nie zmienia faktu, iż ban na 1 serwerze = niemożnośc gry na każdym Znaczy tak tak chodziło mi że w kręgu adminów ONLY AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Października 2015 #346073 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Koledzy wyżej napisali co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Października 2015 #346074 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi