#BIALY. Napisano 28 Października 2015 #345836 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Witam. Ostatnio gdy wbilem na serwer zobaczylem ze dodano zombie odbierajace bron wiem ze (40sec) wg was to wystarczajaca ilosc ale czy jest jakis sposob by uniknac straty broni gdy ten zombie wbija nam do kamp ? A tutaj jest pytanie jeszcze --> Czy gdy bedziemy siedziec z nozem to nam broni nie wywali,jetpackiem tak samo. ??? Nie wiem jak tego unikac,sam stallioN wczoraj widzialem ciezko mu bylo ogarnac z tym deaglem i bazooka, 2.Pytanie - Dlaczego gdy mam binda na zdejmowanie i stawianie nie moge zdjac lma tego pierwszego a 2-go przy sobie moge , dodam ze stoje w odleglosci takiej jak zwykle , czy moze odleglos do zdejmowania lmow zostala zmniejszona i trzeba podejsc tak zeby zombie zarazil nas przez szpare od lma ??? Co o tym sądzicie piszcie w odpowiedziach sposoby na uniekniecie zabierania naszej broni :// ----->Wg mnie powinien byc jakis sposob aby broni nie zabral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 28 Października 2015 #345883 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Klasa dla vipa została usunięta na wasze życzenie.Co do laserów to nie mam pojęcia może Sebek będzie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 28 Października 2015 #345936 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Nic nie bylo zmieniane przy Laserach. Wszystko jest w porzadku chyba masz jakies problemy z CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shox^^ Napisano 20 Stycznia 2016 #385973 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 No , u mnie tak samo z lm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 20 Stycznia 2016 #386025 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi