Jestes glabem? Napisano 28 Października 2015 #345752 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Twój nick podczas gry: Gram na nicku " Jestes glabem ?" A w consoli mam za nick " xVipeRx . . . ." Godzina, data zdarzenia: nie wiem ktora byla bo wczoraj gralem a dzis nie moge Mapa: nie wiem bo to nie ja gralem STEAM_ID / IP: 'HLTV' moje ip to " 94.254.193.219 Uzasadnienie: To nie ja gralem spr to i mnie odbanujcie. Nick admina banujacego: LeoN.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 #345761 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Reset Routera... Play tak ma, że ciągle przyznaje te same IP każdemu... Wiec coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 #345762 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi