PoRuCzNiK Napisano 25 Października 2015 #344952 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Nick: Ore2 Wiek:19 Doświadczenie: jakieś tam doświadczenie drobne mam aczkolwiek ciągle sie ucze Znajomość AMXX: 8/10 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: bardzo polubiłem ten serwerek i chciałbym pomóc wytępić z niego cheaterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czas hmm wczesniej troche wiecej grałem bo wiadomo był wolny czas to sie grało a teraz troche zajecia jest to tak od 3 do 5 godzin dziennie Kontakt: gg: 53842082 Link: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Ore2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 26 Października 2015 #344959 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Mimo, ze zadko cb widze na serwerze, to dam ci TaK, powody? : - Cziterow jest mnostwo, akurat w mmomentach Braku admina na serwerze -Tylko gorzej jest u cb z tym Doswiadczeniem... Ale to jeszcze z Pomocą nasza i Administracji wprawisz sie - Godzinki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 26 Października 2015 #344968 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Jestem na nie: -moim zdaniem za mało grasz na serwie cie widze raz na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 26 Października 2015 #344995 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 jestem na nie -malo cie widze na serwerze a jak jestes to na malo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 26 Października 2015 #345006 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Nick Ore2 jest przeznaczony dla osób, które pobiorą naszą instalkę i na tydzień otrzymują wszystkie usługi premium na każdym serwerze. Jeśli po upłynięciu tygodnia nadal korzystasz z tego nicku proszę o jego niezwłoczną zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 26 Października 2015 #345270 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Niestety jestem na Nie. Powody : * - Gram często na serwerze i mało Cie widzę . - Słabe doświadczenie - NonSteam - Napisałeś " drobne doświadczenie mam " a amxx 8/10 to znaczy , że umiesz pisać pluginy. * Jedyny Plus masz odemnie za godziny 4/1 dlatego jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 27 Października 2015 #345327 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Cali, warnik za kolorki pewnie bedzie. Wracajac do podania jestem na nie. Konto pod podanie 19 lat nie masz napewno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 27 Października 2015 Autor #345337 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 19 lat mam napewno i konto nie jest pod podanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 28 Października 2015 #345692 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Każdy kto pisze podanie, zawsze musi się pod nim wypowiedzieć.. Jeśli ktoś ci napisał że nie masz 18 lat, napisz do niego na PW i mu to udowodnij. Pisząc pod swoim podaniem, zmniejszacie swoje szanse, Co do podania to jestem na Nie. Wchodzisz na serwer, pograsz z 15 minut i wychodzisz... Popraw aktywność, zgłaszaj na u@ to może zmienie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 28 Października 2015 #345780 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Jestem na Nie widzałem Cie tylko raz na serwie I nikt Cie nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 28 Października 2015 #345988 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 jestem na TAK +ogarniety zglasza na u@ jak gram +godzinki sa (jak pamietam to grales z nami czesto ale przerwe miales bo nie wchodziles na serwer ale widze po gametracker ze pogrywasz ) -amx 8/10 watpie w to drobne doswiadczenie PS. Do Gracza Naruto. Dlaczego wypowiadasz sie w tym dziale nie znasz graczy nie grasz na tym serwie a piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 28 Października 2015 #345994 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Jeśli sie nie myle to nick ore2 jest zarezerwowany dla graczy ktorzy sciagneli instalke i dostali je od S@ wiec bede na tak jak zmienisz nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 28 Października 2015 Autor #346019 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Black pisałem z numberone i pozwolil mi zostac na tym nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 29 Października 2015 #346079 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 zmien Nick dograj godziny na nowym ncku i zobaczymy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 29 Października 2015 #346080 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi