Red-Eagle Napisano 25 Października 2015 #344673 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Witam wszystkich, nie będę owijał w bawełnę i powiem o co mi chodzi i co proponuję. Proponuję znaleźć jakiegoś opiekuna do serwera 500k+Dm bo to co się tam dzieje to jest masakra, 2 adminów na cały serwer i wiadomo oni 24/7 nie będą. Niestety ale Cod ten jest często odwiedzany przez cziterów albo często się crashuje ( głównie mapki ) więc przydałby się ktoś, kto zoorganizuje porządną administrację oraz naprawi błędy z serwera. Nie wiem jak to jest z administracją na forum ale może macie kogoś kto się marnuję a mógłby pomóc albo jeśli ktoś się czuje na siłach to otworzyć rekrutację i wybrać kandydata na H@, takie moje zdanie a co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
secutores Napisano 25 Października 2015 #344694 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Dobry pomysł . Tak jak napisal kolega wyżej ja z albercikiem nie damy rady siedzieć 24/7 mamy tez życie prywatne . Ale w miare naszych możliwości siedzimy na serwerze. Poczekaj na wypowiedz aquaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Października 2015 #344710 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sprawa opiekuna rozwiązana, mam nadzieje, że niedługo zobaczymy efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Października 2015 #344711 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi