isio Napisano 24 Października 2015 #344344 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Witam, składam skarge na Admina Radio Jura . Na serwerze graly same czity on nic nie robil tylko kickowal bo nie radzi sobie po czym mnie zbanwal na 30 mni za zgalszanie ich prosze o ukaranie admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 24 Października 2015 #344349 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Zbanowałem Cię ponieważ zgłaszasz na okrągło graczy którzy grają czysto, nic tylko widzę Twoje zgłoszenie gdy ktoś Cię zabije, mam dość sprawdzania na okrągło graczy których zgłaszasz bo Cię zabili i myślę że nie tylko ja, bo gitarrra też ma tego dość. Upomniałem Cię 3/4 razy. Więcej nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gdziemojagitarrra Napisano 24 Października 2015 #344354 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Ten gość przegina pałe totalnie. Jak wyżej, więcej upomnień nie będzie, ile moooożna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Października 2015 #344431 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Słowo przeciw słowu, nieodpowiedni dział, brak wzoru i dowodów, close i kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Października 2015 #344432 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Października 2015 #344435 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi