`Blue. Napisano 24 Października 2015 #344274 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Nazwa: Do uzgodnienia Int: 0 Zdrowie: 10 Wytrz: 15 Kondycja: 30 Opis: Niewidzialny na nożu, podwójny skok. Bronie: TMP, usp/glock Wiem, że klasa może wkurzać po jakimś czasie, ale chociaż ją wprowadzić na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 25 Października 2015 #344538 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 hmmm klasa taka sobie, są już klasy niewidzialne i nie widzę potrzeby dodawania kolejnych.Ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Października 2015 #344577 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 bardzo ciekawa alternatywa dla ninji. ale pomysl co bedzie ja gracz który nia gra zdobędzie platynowa kose (1/1). taka ninja za darmo dac jej z 40 widzialnosci i mozna by sie zastanowic. poki co jestem neutralny w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 25 Października 2015 #344587 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Bardzo podobna klasa na COD 800 jest tam lubiana i wgl. Nie wiedzę potrzeby jej dodawania wystarczy ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 25 Października 2015 #344869 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Nie bardzo widze potrzeby dodawania takiej klasy skoro jest ninja. Zwlaszcza, ze klasa mialaby byc klasa darmowa. Boje sie, ze duzo dIeci mogloby tym grac i bylby placz na serwerze caly czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Blue. Napisano 25 Października 2015 Autor #344886 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Chodzi o to, aby gracze, którzy nie chcą wydawać pieniędzy mogli sobie zagrać niewidką. Można dać to 20 niewidki i myślę, że będzie spoko. A i jeszcze broń jest dosyć słaba, grałem taką klasą na innym serwerze i, gdy ktoś ma +40 wytrzymałości to naprawdę mało obrażeń zadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 25 Października 2015 #344921 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Ja jestem jak najbardziej na Tak... Również grałem na tym serwerze gdzie była ta klasa I dosyć fajnie się grało ////Edit: Nazwa to może być Ever ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Października 2015 #345360 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Nie widzę jak narazie potrzeby by wgrywać takie klasy. Wystarczy ze na serwerze spada aktywność graczy przez ninje, dodać drugą taką klasę to jedna wielka masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Października 2015 #345361 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi