bydlak Napisano 24 Października 2015 #344160 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Witam muszę urlop wziąć, wiem nie należy mi się bo nie przerobiłem swego czasu na forum ale mam ciężkie sytuacje itd. Na ten okres Danke mi pomoże i zajmie się serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Października 2015 #344161 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Pisałam z bydlakiem w tej sprawie i z chęcią mu pomogę, szczególnie jeśli chodzi o ogarnięcie na forum działu COD 200. Bydlak nie napisał w temacie, że chce wziąć urlop tylko na okres tego weekendu, także w ciągu tych 2 dni postaram się go zastąpić. Urlop przyznany. Wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Października 2015 #344162 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi