Mart_Verum Napisano 22 Października 2015 #343686 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nick: Mart_Verum Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): admin na 2 innych codach plus na tym dwa lata temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 (kwestia przypomnienia) Staż w CS-sie: taki jak wiek niektórych graczy na serwerze Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bo ciágle mam zajawke, wrócilam. Pamietam jak sie odroznia cziterow od dobrych graczy. Gram glownie rano, a wtedy brakuje adminow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: roznie ostatnio duzo Kontakt: pm Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mart_Verum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 22 Października 2015 #343695 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jestem na tak -Aktywna -Spokojna -Steam -Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 24 Października 2015 #344159 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 jestem na Tak wiek spokojny opanowany kultura steam dobrze sie z nim gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 24 Października 2015 #344272 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Oczywiście jestem na tak Przyda się płeć piękna do pilnowania tego bałaganu na serwerze. + Steam + Wiek + Kulturalna + Pomocna + Doświadczona + Aktywna + Miła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 25 Października 2015 #344533 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Również na tak +widzałem cie na serwerze wielokrotnie + steam +zgłaszasz na u@ i na steam łamanie regulaminu +ogarnięta +Doświadczenie jest +GT git +kulturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 25 Października 2015 #344820 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Jestem na TAK + Spełnia wymagania + Kultura Na pewno da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Października 2015 #344866 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Wszystko w jak najlepszym porządku - ogarnięta, miła, zgłasza wszystko na steam. Poparcie u opiekuna serwera również jest. Zgłoś się do mnie na steam/pw ze swoim STEAM_ID. Admin przyznany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Października 2015 #344867 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi