RadioJura Napisano 22 Października 2015 #343590 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Witam, jako że wcześniej się z wami nie witałem, a przydałoby się żebyście wreszcie coś o mnie wiedzieli to opiszę co nie co o osobie tutaj Jestem Damian, mam 19 lat. Uczęszczam do Technicznych Zakładów Naukowych na profil Technik Informatyk. Interesuję się muzyką, sportem głównie koszykówką no i informatyką Jestem z województwa śląskiego z Częstochowy. Hmm lubię osoby szczere, z poczuciem humoru które dążą do swych celów, jestem raczej leniwy, uparty. To chyba tyle, jeżeli macie jakieś pytania śmiało pytajcie Pozdrowienia dla OlCia Danke EvO #URLOP Dembo :* idek oraz #M¡chaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Października 2015 #343595 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 22 Października 2015 #343599 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 siema i dziękuje za pozdrowienia misiek! :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Października 2015 Autor #343606 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 siema i dziękuje za pozdrowienia misiek! :wub: Nie to co TY!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 22 Października 2015 #343614 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi