m'Der Napisano 22 Października 2015 #343531 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Witam jestem nowym użytkownikem forum lecz troszku długo grywam na tym oto serwerze, gralem sobie na serwerze wszystkie skiny mam potem zmiana mapki i znikły itemki, Skiny jakie miałem: M4A1-S Cyrex , M4A1-S Poseidon , AK-47 Wasteland Rebel , Kose Falchion- Knife , AWP Worm god , Famas Neon Gold , Te skiny pamientam reszty nie prosze o oddanie skinów bo sie pogniewamy > Klucze i skrzynki zostały oprócz wszystkich skinów , jak mowiłem tylko o tych pamientam a reszte niestety nie ;4 Serdecznie dziękuje za przeczytanie tematu i mam nadzieje o oddanie skinów ;p Nick w Grze: MuDer AgenT SID: STEAM_0:0:83906950 Nazwa Steam: m'Der Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Października 2015 #343532 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 I bardzo dobrze! Następny Pan który miał pin 1111 ! Nowy pin wysłany na PW! Nikt przez Twoją głupotę skinów Ci nie odda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m'Der Napisano 22 Października 2015 Autor #343540 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 jakiś pedał ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Października 2015 #343542 Administrator Udostępnij Napisano 22 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi