Gość Guest Napisano 22 Października 2015 #343411 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Wstawiłem screny w zakładce ssy 400lv są one czyste jednak nie mogę dostać unbana ponieważ mam jakieś dwa aktywne bany co mnie to obchodzi nie czituje więc powinienem dostać normalnie unbana . Nie moge zmienić ip bo mam radiówkę zależy mi na tym servie ponieważ jestem starym graczem gram tu bardzo dużo i władowałem sporo kasy i chcę grać proszę o pomoc ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Października 2015 #343438 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jeżeli odbanujemy Ciebie to odbanujemy osoby, które używały wspomagaczy. Dlatego należy zmienić IP, jeżeli tak jak napisałeś, ze nie możesz bo masz radiówkę itp itd to aby otrzymać UB musisz zrobić 100 reklam naszej sieci własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Października 2015 #343439 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi