Dembo Napisano 21 Października 2015 #343311 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam wszystkich użytkowników na forum ... Nazywam się Patryk, pochodzę z miasta Łodzi no i mam aż 17 lat ( Loszki pisać ) Na co dzień interesuje się muzyką, modelingiem ( czasem na tym sobie dorabiam ) Chodzę a raczej chodziłem na praktyki fryzjerskie tylko, że ostatnio poniósł mnie melanż i nie było mnie 3 dni w domu jak i w pracy .... Czasem i tak bywa, że człowiek musi odreagować no ... Chodzę do wieczorowego technikum, lekcje mam 2 razy w tygodniu od 15 do 20 więc luzik arbuzik jak to mówią gimbuski ... Jestem osobą miłą, uprzejmą, szczerą, zdolną no, ale wad też mam sporo, ale nie chce ich wymieniać bo mnie wywalicie z forum więc sami je odkryjecie .... No więc z miejsca chciałbym pozdrowić pozdrowić naszą modeleczkę " Danke:* " No i to na tyle, Siemanko ziomale i loszki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 21 Października 2015 #343316 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam ;DD my się już znamy xDDD Wbij na AWP czasami myndo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Października 2015 #343334 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Masz (jak to napisałeś) aż 17 lat? To co ja mam powiedzieć - stara babucha. xP Miło, że wpadłeś się przywitać i też Cię gorąco witam! Jestem osobą miłą, uprzejmą, szczerą, zdolną no, ale wad też mam sporo, ale nie chce ich wymieniać bo mnie wywalicie z forum więc sami je odkryjecie .... Haha, nie przesadzaj, każdy ma wady i zalety. Ale jeżeli coś brzydko popsocisz to możesz się spodziewać czarnego kolorku. xP No więc z miejsca chciałbym pozdrowić pozdrowić naszą modeleczkę " Danke:* " No i to na tyle, Siemanko ziomale i loszki! Już Ci powiedziałam, że nie jestem modelką, ale uznam to za komplement i podziękuję. Dziękuję! Jakbyś czegoś potrzebował - wiesz, gdzie mnie szukać. Miłego pobytu na MH. Wpadaj na ODD2#2 do mnie, zobaczymy jakiego masz skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 21 Października 2015 #343353 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witaj ;3 zapraszam na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 21 Października 2015 Autor #343368 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Masz (jak to napisałeś) aż 17 lat? To co ja mam powiedzieć - stara babucha. xP Miło, że wpadłeś się przywitać i też Cię gorąco witam! Haha, nie przesadzaj, każdy ma wady i zalety. Ale jeżeli coś brzydko popsocisz to możesz się spodziewać czarnego kolorku. xP Już Ci powiedziałam, że nie jestem modelką, ale uznam to za komplement i podziękuję. Dziękuję! Jakbyś czegoś potrzebował - wiesz, gdzie mnie szukać. Miłego pobytu na MH. Wpadaj na ODD2#2 do mnie, zobaczymy jakiego masz skilla. Piękna Ty moja, jakaś Ty miła dla mnie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 21 Października 2015 #343370 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Siemka Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 21 Października 2015 #343377 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Kobiet w zwiazku sie nie tyka. Milej gry. Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 21 Października 2015 #343382 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Siemka i wbijaj na dd2/inf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi