Kagi Napisano 21 Października 2015 #343193 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Nick:Kagi Wiek:16 (niedługo 17 Doświadczenie ( w byciu adminem):Posiadam admina na serwerze JailBreak a na diablomodach się znam więc tu również chciałbym spróbować Znajomość AMXX ( W skali 1-10):7-8 Staż w CS-ie: 7 lat Steam/Nonsteam: NS póki co jeśli będzie potrzeba kupie na Steam Dlaczego Ty:Wydaje mi się,że sprawdziłbym się w roli admina. Jestem administratorem JailBreak i wiem co nieco o funkcji jaką jest admin więc myśle,że podołam i stworzymy fajną atmosferkę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wiadomo zaczął się rok szkolny więc nie będe osiągalny codziennie,ale postaram się być aktywny i grać po 5-6 godzin dziennie Kontakt: Forum, GG:43881871 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/kagininka/ Proszę o pozytywne rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2015 #343277 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Hahaha kpina Skad Ci pryszlo do glowy napisac podanie jak srv nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2015 #343278 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Października 2015 #343290 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina na Diablo Mod" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi