blejk Napisano 21 Października 2015 #343067 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): 14.00 dziś Nick admina/gracza, który zawinił: gracz A N U S I A K Dowody: http://www18.zippyshare.com/v/jpiImhOK/file.html Świadkowie: Uzasadnienie: Anusiak dziś dostał ode mnie bana za miny w domku, gracz odrazu napisał do mnie na steam i zaczał mnie obrażać w załączonym wyzej screena wszystko widac. Prosiłbym o jakieś rozsądne działanie w tej sprawie, bo sam nic zrobić nie będę mógł bo gracz jest na tyle płaczliwy (obraza za ban na 30 minut i grozi skargami), że pomyślałby, że się mszcze pozdrawiam Blejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 21 Października 2015 #343073 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Powiem Ci szczerze, że serwer a steam to inna sprawa ... On ma dawać przykład na serwerze, ale nie na steam ... Skarga w ogóle bez sensu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blejk Napisano 21 Października 2015 Autor #343075 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Opiekun serwera Bydlak mówił ze mam napisac tutaj. A co to jest za roznica czy po banie mnie obrazi szybko na U@ czy na steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 21 Października 2015 #343077 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Opiekun serwera Bydlak mówił ze mam napisac tutaj. A co to jest za roznica czy po banie mnie obrazi szybko na U@ czy na steam ? Chodzi o to, żeby gracze tego nie widzieli ... A wasze relacje nikogo nie obchodzą tyle w temacie ziomek .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Października 2015 #343154 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Za obrazę na u@ oczywiście banujemy lecz za obrazę na steam nie. Jednakże aby osobnik nie poczuł się bezkarny, że steam a serwer to coś innego to za takie akcje otrzymuje zakaz składania podania na jakikolwiek nasz serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Października 2015 #343155 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi