Gość Guest Napisano 20 Października 2015 #342831 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nick: UNKNOWN Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka serwerów FFA, TP ~only steam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 (pozapominało mi się trochę, ale to tylko kwestia czasu sobie przypomnieć) Staż w CS-sie: nie wiem dokładnie, ale mysle ze z ponad 5 lat Steam / NonSteam: 0:1:30606747 Dlaczego Ty: Mam sporo wolnego czasu i niezawodny instynkt wyczuwania nawet dobrze konspirującego się cheatera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: najmniej to ze 2-3 Kontakt: PW, STEAM 0:1:8184864 Link do GameTracker'a: Nie działa link pod nickiem UNKNOWN, ale gram sporo, parę osób może to potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 20 Października 2015 #342866 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 http://www.gametracker.com/player/Unknown/80.72.43.106:27027/ Kojarzyć Cię z gry kojarzę, ale jakoś nie pamiętam byś zgłaszał coś u@. Ja jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heheszvip Napisano 20 Października 2015 #342904 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 To, że nie zgłasza cziterów na u@ to na nie? haha no nie moge Do tych bandy partaczy co teraz adminują na tym serwerze potrzeba dobrego ogarnietego gracza. Jak najbardziej na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goraco Napisano 20 Października 2015 #342952 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ja jestem na Tak -Gracz Aktywny jest często go widuje jak siedzę na serwerze -Wiadomo odpowiedni Wiek -Posiada Steam itd. Za to że nie zgłasza cziterów na u@ to nie silverka? Nie będę tutaj dyskusji robił bo to podanie na admina ale przesadzasz za to że nie zgłasza to nie ma twojego głosu? Eh.... Życzę ci powodzenia UNKNOWN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 20 Października 2015 #342966 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Mam swoje powody o których wie Czarna i nie muszę tutaj o nich mówić, a Ty heheszky nie musisz u nas grać jak Ci nie pasują admini. http://multi-head.pl/index.php?/topic/64776-odrzucone-podanie-unknown/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Października 2015 #342984 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi