dos bartoolos Napisano 4 Listopada 2022 #670812 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Twój nick podczas gry:dos Bartoolos Godzina, data zdarzenia:9:00 Mapa:dust 2 STEAM_ID / IP: Bartek:) Uzasadnienie: Dostałem bana za nic , mój ostatni log to był wczoraj ok 9:00 . Nie wyzywałem ani nie pisałem wulgaryzmów na czacie grałem fer-play . dos Bartools Edytowane 4 Listopada 2022 przez dos bartoolos Fox_r2 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Listopada 2022 #670955 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 (edytowane) Nie mogę znaleźć twojego bana w bansie, wydruk z konsoli porzuć / sid / ip. Zeedytuj post. Gracz spotkany na serwerze, nie potrafil wytlumaczyc bana, gra dalej. Edytowane 7 Listopada 2022 przez Adi aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 7 Listopada 2022 #671327 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi