Medusa Napisano 20 Października 2015 #342693 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nick: Ne3r0[t] Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Jakieś już jest 2 letni staż na mojej serwerowni . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat. Steam / NonSteam: STEAM_0:0:45166931 Dlaczego Ty: Ponieważ lubię grać na cod-modach pomagać graszą na sporo serwerach miałem Admina na codach Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Godziny Poranne staram się ciągle grać Kontakt: Steam: Ne3r0 GG:26027418 FaceBook jeśli będzie potrzebny podam na PV ! Link do GT: www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/ wiem ,że nie spełniam godzin na forum oraz na serwerze ale szybko się uczę oraz lubię siedzieć na forach ITP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 20 Października 2015 #342982 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Masz przegranych 17 godzin na serwerze. To więcej jak połowa ale jednak niezadowalający czas moim zdaniem nie warto robić wyjątków bo każdemu zaraz zacznie się wydawać że wymagania są nie potrzebne do objęcia stanowiska. Aktualnie adminów jest sporo na serwerze więc nawę nie ma konieczności przymykania oka na wymagania. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 20 Października 2015 #342983 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Trochę pośpieszyłeś się z tym podaniem. Zgodzę się jak najbardziej z Michciem, że 17h z 30'tu to jednak mimo wszystko mało. Nie mniej jednak ostatnio często widzę Cię na serwie, z podania wynika, że AMX masz w małym paluszku, a admin "poranny" przydałby się głównie teraz, gdy admini mają szkołę/pracę. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 20 Października 2015 #342992 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 A ja jestem na nie nie spelniasz wymagan, padanie mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Października 2015 #343025 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Dobij godziny, daj się poznać i zapraszam za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Października 2015 #343026 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi