Skocz do zawartości

Podanie Ne3r0

Medusa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ne3r0[t]

Doświadczenie (w byciu adminem): Jakieś już jest 2 letni staż na mojej serwerowni :) .

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 5 lat.

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:45166931

Dlaczego Ty: Ponieważ lubię grać na cod-modach pomagać graszą na sporo serwerach miałem Admina na codach 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:

Godziny Poranne staram się ciągle grać

Kontakt: Steam: Ne3r0 GG:26027418 FaceBook jeśli będzie potrzebny podam na PV !

Link do GT: www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/ wiem ,że nie spełniam godzin na forum oraz na serwerze ale szybko się uczę oraz lubię siedzieć na forach ITP.

Masz przegranych 17 godzin na serwerze. To więcej jak połowa ale jednak niezadowalający czas :x moim zdaniem nie warto robić wyjątków bo każdemu zaraz zacznie się wydawać że wymagania są nie potrzebne do objęcia stanowiska. Aktualnie adminów jest sporo na serwerze więc nawę nie ma konieczności przymykania oka na wymagania.

Jestem na Nie.

Trochę pośpieszyłeś się z tym podaniem. Zgodzę się jak najbardziej z Michciem, że 17h z 30'tu to jednak mimo wszystko mało. Nie mniej jednak ostatnio często widzę Cię na serwie, z podania wynika, że AMX masz w małym paluszku, a admin "poranny" przydałby się głównie teraz, gdy admini mają szkołę/pracę. Jestem za okresem próbnym.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...