Johny Opalony Napisano 19 Października 2015 #342529 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Witam, mam od 2 dni problem z wbiciem na cs. Problem zaczal sie gdy dwa dni temu wbijalem na jakikolwiek server i po paru sek wywalalo mi do pulpitu, postanowilem reinstalowac CS i teraz to nawet cs sie nie uruchamia i pojawia sie błąd "Fatal Error: Failed to initalize authentication interface. Exiting". Mam nadzieje ze ktos wie jak to naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 19 Października 2015 #342533 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Mialem juz z tym do czynienia . ale ja ja bralem PPM na ikonke Csa i Brałem otworz jako Adinistrator i mi pomagalo . Sprobuj moze Tb rowniez pomoze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Października 2015 #342540 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 pobierz inna wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 19 Października 2015 Autor #342543 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 otwarlem jako administrator i nowy blad sie pojawil http://zapodaj.net/ffef6d50feace.jpg.html>blad2.JPG pobralem 3 wersje juz i ten sam blad wyskakuje Problem rozwiazany, zainstalowalem CS na glownym folderze i jak narazie dziala Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Października 2015 #342546 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Napisz do mnie na pw, może coś zaradzę w tej kwestii. Znam rozwiązanie, ale tylko na steam, nie jestem pewna czy na NS również pomoże. @@EDIT: Problem na dzień dzisiejszy został rozwiązany. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Października 2015 #342563 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi