astroe Napisano 18 Października 2015 #342171 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Wasz super perk crashuje serwer, dzis udało się go wywalić od rana 170 razy, w tym 168 jest z winy waszego pluginu, który wgraliście wczoraj. Egzekucja nie działa, za każdym razem jak ktoś dostaje ten perk to wywala serwer. Normalny rozmiar dzienny crashów to 0 kb do 5kb(2 crashe), wasz rozmiar wczoraj to 25MB, dziś jest to 20 MB. Brawo brawo brawo. Ps plugin z tego co widziałem dalej jest włączony, a nie mogę go usunąć bo wyskakuje mi błąd w ftp że serwer can't conected with Total Commander, check your coś tam połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 18 Października 2015 #342176 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Z tego co widze, egzekucja jest wylaczona. Nie dostalem zadnego zgloszenia. Za blad przepraszam. [sry za orto, ale klawiatura inna.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Października 2015 #342181 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na życzenie autora temat ląduje w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Października 2015 #342184 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi